IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бенифър пред развод – Джей Ло и Бен Афлек не са виждани заедно от цели 7 седмици

18 май 2024 18 00

Двамата са женени по-малко от две години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес беше заснета да излиза без съпруга си Бен Афлек в сряда, на фона на слуховете, че холивудската двойка е на път да се раздели. 54-годишната актриса и попзвезда беше видяна в небрежен спортен вид, докато пристигаше в танцово студио в Лос Анджелис, придружена от антуража си.

51-годишният актьор от „Армагедон“ не е виждан със съпругата си вече цели 7 седмици, което кара много хора да си задават въпроси за състоянието на брака им. Известната двойка, популярна и като „Бенифър“, беше видяна за последен път заедно в края на март, на обяд в Ню Йорк.

В сряда се появиха слуховете, че двойката „просто не успява да се справи с брака си“ и се насочва към раздяла след по-малко от две години семеен живот. Източник, близък до Бенифър, каза пред списание In Touch, че Афлек вече се е изнесъл от общия им дом. Имотът, наричан „имението Уолингфорд“ се простира на пет акра и разполага с 12 спални и 24 бани.

„Между тях всичко свърши. Те са се запътили към развод, но поне този път Бен не е виновен!“, заявява вътрешният човек.

Източникът твърди, че актьорът се е изнесъл от дома им, който двамата закупиха за 60 милиона долара. Самата Лопес пък напоследък е виждана само в  компанията на децата си.

„Сега Бен се е фокусирал върху работата и децата си. Той вече се изнесе и вероятно ще трябва да продадат мечтаната къща, която търсеха в продължение на две години“, добавя вътрешният човек.

„Те никога няма да спорят за имоти, защото се обичат, но тя не може да го контролира, а той не може да я промени. Няма начин отношенията им да издържат“, казва още източникът.

Решението на Дженифър да пусне своя документален филм за Amazon Prime, The Greatest Love Story Never Told, през февруари, който описва любовната ѝ история с Бен, очевидно е поставило напрежение върху брака на двойката.

Откровеното шоу беше третата част от нейната много публична почит към Бен на стойност 20 милиона долара, която също се състоеше от This Is Me… Now: A Love Story, полуавтобиографичен, музикален, романтичен и екшън филм, както и нейния сингъл This Is Me... Now.

Източникът казва: „Бен никога не би се опитал да задуши мечтите на Дженифър или да ѝ каже, че не може да направи нещо, което тя иска да направи в кариерата си. Тя може да бъде доста контролираща“.

Феновете посочват, че напоследък двамата прекарват много време разделени и посещават събития един без друг.  Лопес беше сама за задълженията си на съпредседател на бляскавата Met Gala в Ню Йорк на 6 май, като мнозина бяха изненадани, че Афлек пропусна събитието.

Твърди се, че Бен е работил по „Счетоводителят 2“, но източникът казва, че той „е решил да прекрати“ брака си с певицата. Междувременно Афлек беше сам на появата си в шоуто The Roast of Tom Brady на 5 май.

Напрежението започна да изплува на повърхността в неотдавнашния документален филм на Лопес, където Афлек честно призна, че не се чувства комфортно да има такава публична връзка.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари