IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс се затъжи за нейното „абсолютно красиво“ семейство

17 май 2024 08 40

Явно лабилната психически певица е готова да прекрати дългогодишната вражда с близките си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс най-накрая си призна, че семейството ѝ „липсва“ на фона на дългогодишната им вражда. Поп певицата използва Instagram в сряда, за да покаже, че се е затъжила за своето „абсолютно красиво“ семейство, като публикува снимка на майка си, Лин Спиърс, заедно с дъщерите на сестра си Джейми Лин Спиърс.

„Всички имаме проблеми със семейството си, но скъпи Боже, ти знаеш колко много ги обичам“, написа тя. „Не присъствам на тази снимка, но със сигурност се чувствам така, сякаш съм.“

Семейната снимка показва как 69-годишната Лин яде на малка детска маса заедно с внучките си Мади и Айви Джоан, както и с други членове на семейството.

„Забележка… Ако ме познавате, винаги съм попадала на тази детска маса на всяко събитие, на което някога съм била!!!“, добави 42-годишната Бритни.

Тя написа още: „Както и да е… публикувам тази снимка, защото семейството ми е абсолютно красиво и ми липсва… исках да споделя тази снимка, защото въпреки че не съм на нея…“

Връзката на Бритни с членовете на семейството ѝ продължава да е трудна от края на нейното 13-годишно попечителство от страна на баща  ѝ през ноември 2021 г.

Години наред изпълнителката на Toxic говореше ужасни неща за родителите си, особено за 71-годишния си баща Джейми, който беше назначен от съда за  неин попечител.

В бестселъра си от 2023 г. мемоарите „Жената в мен“ тя критикува Джейми за това, че е контролирал живота ѝ, изкарвайки я „твърде болна, за да избере собственото си гадже, и все пак някак си достатъчно здрава, за да се появява в сериали и сутрешни предавания, и да изпълнява песни пред хиляди хора в различни части на света всяка седмица.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leyla ? (@lleeyla)

Бритни твърдеше, че Джейми е гледал на нея само като на източник за паричен поток за фамилия Спиърс. Бритни сподели още, че когато баща ѝ е поел контрола над живота, кариерата и парите ѝ, заради нейното лабилно психическо състояние през 2008 г., той е казал: „Сега аз съм Бритни Спиърс“.

Изпълнителката на Circus обвини Джейми също и в това, че я е ограничавал да яде, за да не напълнее, като ѝ е позволявал да консумира само пилешко и консервирани зеленчуци.

Освен това Бритни обвини майка си, че я е принудила да влезе в психиатрично заведение, както и че я е накарала да отиде на турне, а също и че никога не се е противопоставила на баща ѝ, застъпвайки се за нея.

По това време източник, близък до попзвездата сподели пред медиите, че тя „се чувства по-наранена от бездействието на майка си, защото те винаги са били близки“.

Що се отнася до по-малката сестра на Бритни, тя нарича 33-годишната Джейми Лин „пълна кучка“ в мемоарите си.

Изпълнителката на Gimme More твърди, че се е чувствала „предадена“ от сестра си за това, че е издала собствените си мемоари Things I Should Have Said, месеци преди Бритни да се освободи от попечителството.

„Докато се борех с попечителството, получавах много внимание от пресата, а тя пишеше книга, използвайки това“, написа Бритни.

Въпреки това певицата така и никога не развали отношенията си с брат си Брайън Спиърс.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари