IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пиърс Броснан на 71 – получи специални поздравления от съпругата си

17 май 2024 10 50

Кийли Шей Смит се обясни в любов на актьора

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пиърс Броснан празнува поредната си обиколка около слънцето в компанията на най-важната жена – съпругата му Кийли Шей Смит. 

На 16 май актьорът от „Джеймс Бонд“ навърши 71 години и получи специално пожелание от любимата си. Тя използва социалните мрежи, за да го поздрави, публикувайки негова стара снимка. На кадъра се вижда полуголият Броснан, който е хванал купа с плодове на фона на зелени палми. Очевидно снимката е от времето, когато актьорът се подвизаваше като агент 007, но смело можем да твърдим, че красотата и сексапилът му са се запазили през времето.

„Честит рожден ден на любовта на живота ми, Пиърс Броснан. Ти си моята скала, моята опора, моето всичко... и те обичам завинаги“, написа Кийли под снимката.

Рожденият ден на звездата се отбелязва малко повече от месец, след като той и съпругата му отпразнуваха 30 години от първата си среща в Кабо Сан Лукас, Мексико. Двамата се засичат на парти, когато бившата журналистка е била там, за да интервюира Тед Дансън. Броснан веднага бил впечатлен от Кийли и искал да се запознае с нея. Тя наскоро писа за момента на първата среща със съпруга си, за да отбележи и годишнината им.

„8 април 1994 година беше моят щастлив ден. Как можех да знам, че съдбата ми ще се промени, когато вляза в живота ти? Благодаря на моите щастливи звезди, че имах куража да ти се представя и завинаги ще съм благодарна за връзката и семейството, които споделяме 3 десетилетия по-късно. Честита годишнина, Пиърс Броснан. Времето лети, когато си на крилете на любовта“, написа Кийли в социалните мрежи.

Актьорът веднага се включи в коментарната секция и допълни „Благодаря на Бог за теб, скъпа ми Кийли, ти ми даде крила да летя. Обичам те страшно много“.

Преди да срещне сегашната си съпруга, Броснан бе женен за първата си съпруга, Касандра Харис, която умира от рак през 1991 година на 43-годишна възраст. Двамата имат две деца от първия брак на Харис, които Пиърс осиновява, както и 40-годишен общ син Шон.

През 2001 година Кийли споделя пред списание People, че съпругът ѝ е бил впечатляващ и ослепителен още от първата им среща. „Висок, тъмнокос и красив – всичко, което мигновено може да те привлече. Имаше онзи дяволит блясък и очите. Не можех да отделя поглед“, признава журналистката.

Пиърс и Шей се женят през 2001 година и имат две деца – 27-годишния Дилън и 23-годишния Парис. 

22 години щастие: Пиърс Броснан и съпругата му Кийли

Гордият Пиърс Броснан поздрави сина си за важно постижение

Съпруг за пример: Пиърс Броснан почете жена си в „Черният Адам“

Актьорът от „Черния Адам“ наскоро поздрави съпругата си по случай американския Ден на майката, който бе на 12 май. Тогава той сподели колаж от снимки, в които включи и собствената си майка Мей, както и тъща си Шарън.

„Честит Ден на майката на моята скъпа Кийли и на моята мила майка Мей и на милата Шарън. Изпращам цялата си любов към красивите светове, които сте създали за нашите синове и за мен“, написа той.

На 60-ия рожден ден на Кийли през септември 2023 година, Броснан сподели колко важна е тя в живота му, подарявайки ѝ 60 рози. Той също така я поздрави публично в социалните мрежи, пишейки „60 рози за 60-ия рожден ден на моето кафявооко момиче. Завинаги ще съм благословен и щастлив, че седях там, когато се появи една сутрин в Кабо Сан Лукас“. Публикацията му включваше снимка, на която двамата позират с огромния букет цветя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари