IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте редки снимки на дъщерята и сина на Джейсън Стейтъм

17 май 2024 14 30

Половинката на актьора – Роузи Хънтингтън-Уайтли сподели кадри на децата им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Роузи Хънтингтън-Уайтли сподели редки снимки на 2-годишната си дъщеря Изабела и на 5-годишния си син Джак, които споделя с половинката си Джейсън Стейтъм.

Британският модел показа как играе с наследниците си в бляскаво бяло облекло след посещение на градинско парти в Бъкингамския дворец. 37-годишната Роузи сподели няколко очарователни снимки с двете си малки деца, на които тя носи прилепнала бяла рокля и къса пелерина, съчетани с подходяща шапка.

Красавицата показа как малкото ѝ момиченце си играе с шапката ѝ, докато шестгодишният ѝ син Джак стои до тях. Тя омаловажи хаотичната снимка и написа до нея: „Назад към реалността“.

Снимките са направени в същия ден, в който Роузи присъства на кралско събитие в чест на творческите индустрии, на което беше домакин самият крал Чарлз III.

За случая Хънтингтън-Уайтли беше олицетворение на шика, появявайки се с кремава дълга рокля на Emilia Wickstead, съчетана с подходящи обувки на токчета на Manolo Blahnik и чанта Alaia Le Teckel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Докато красеше територията на двореца, русокосата красавица сподели видео на крал Чарлз и кралица Камила, които поздравяват гости на стълбите.

Тя също така сподели снимки на добре поддържаните градини и парада, воден от гвардейците. Докато споделяше повторно историите си в Instagram в публикация, тя написа: „За мен беше чест да присъствам на градинското парти на Creative Industries в Бъкингамския дворец вчера и да се срещна с крал Чарлз и кралица Камила.“

По време на появата си Роузи разкри, че е „много трогната“, след като кралицата ѝ е направила комплимент за новата ѝ гама бельо за бранда M&S.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари