IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ричард Гиър се появи семейно в Кан

20 май 2024 09 00

Актьорът беше придружен от големия си син Хоумър

Снимка: Getty

Ричард Гиър се появи със семейството си в Кан. 74-годишният актьор беше подкрепен от сина си Хоумър и съпругата си Алехандра Силва на афтърпартито на новия му филм „О, Канада“ в Кан.

Триото беше снимано заедно на афтърпартито, което се проведе в ресторант Lucia Cannes. Гиър и 24-годишният Хоумър бяха елегантно дуо в еднакви смокинг костюми, а 41-годишната Силва зашеметяваше в черна рокля с флорални мотиви.

Гиър има най-голям син Хоумър с втората си съпруга от 11 години Кари Лоъл, с която се раздели през 2013 г. Той има и двама по-малки сина: Александър, на 4 г., и втори, роден през 2020 г., чието име все още не е разкрито, споделя го със Силва, с която тайно се ожени през 2018 г.

Последната поява на Хоумър с баща му идва след само няколко публични изяви през годините на събития с актьора.

Гиър като цяло пази конфиденциалност по отношение на брака и семейния си живот, тъй като през последните години дава приоритет на бащинството пред филмовата си кариера.

През март 2015 г., когато говори за решението си да го направи, той казва пред Hindustan Times: „Много внимавам да не бъда далеч от сина си, Хоумър, за много дълго време. Така че, ако трябва да отсъствам дълго, говоря с него за това и ако има проблем, не се заемам с проекта. И съм го правил. Семейството ти е по-важно от всичко“.

Празничната вечер на Гиър в Кан със семейството му следва любовната проява, която той сподели със съпругата си на червения килим на премиерата на най-новия му филм „О, Канада“ на филмовия фестивал в Кан 2024.

Актьорът за последно се появи със съпругата си на червения килим на специална прожекция на филма си Maybe I Do през януари 2023 г.

През същия месец Гиър разкри за брака си със Силва, като каза пред Extra: „Във всяка връзка винаги има две неща, които се случват едновременно. Това е, че ти, като личност, все още се опитваш да разбереш кой си винаги. Как да споделиш това с друг човек и дали то си подхожда?“

„Човекът, който сте днес, не е същият, който сте били преди 50 години, когато е започнала връзката... така че това е постоянна проверка“, добави той.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари