IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След обвиненията – нов фокус върху жените в живота на Шон „Диди“ Комбс

21 май 2024 10 50

Повече за връзките на музиканта

Снимка: Getty

Видеозаписът от охранителните камери, на който се вижда как Шон „Диди“ Комбс е нападнал физически тогавашната си приятелка Каси Вентура, идва дни след като той отдаде почит в социалните мрежи на някои от жените в живота си, включително майките на седемте си деца и собствената си майка Джанис Комбс.

Интересът към кадрите, получени ексклузивно от CNN, разпали разговор не само за миналото му с Вентура, с която се среща от 2007 до 2018 г., но и за някои други негови бивши връзки.

Вентура документира отношенията им в съдебен иск миналата година, в който твърди, че Комбс я е изнасилил и подложил на многократни физически и други посегателства в продължение на повече от десетилетие, докато са били заедно. Комбс отхвърли твърденията на Вентура. Искът беше уреден ден след подаването му, но той доведе до въпроси за евентуалното му поведение в други връзки.

Ето някои от жените, с които Комбс е имал партньорски отношения

Миса Хилтън

Модната стилистка отчасти смята, че Комбс е допринесъл за нейната кариера.

През 2017 г. Хилтън-Брим заяви пред списание „Билборд“, че е започнала да прави стайлинг на музикални изпълнители, когато е била 17-годишна гимназистка и се е оказала на „правилното място, в правилното време“.„По онова време приятелят ми беше Шон Комбс (известен още като Пи Диди), който беше стажант, когато се запознахме, и тъкмо го бяха повишили в A&R“, разказва тя пред изданието. „Бях там, докато той работеше с (R&B групата Jodeci) и подготвяше албума им. Успях да му помогна да работи върху образа и да го продаде на Андре Харел, ръководител на (Uptown Records).“

Тя е обявена за най-влиятелния стилист в хип-хопа през 90-те години на XX век, като работи с изпълнители като Lil Kim, Mary J. Blige и други, които са били в лейбъла на Combs Bad Boy Records.

Хилтън ражда първото дете на Комбс, Джъстин, през декември 1993 г. Двамата се разделят скоро след това, но изглежда, че през годините са се разбирали по приятелски.

Ким Портър

Портър, модел, която е и един от основателите на компания за лайфстайл в Атланта, е била приятелка на Комбс повече от десетилетие.

Той помага за отглеждането на сина ѝ Куинси Браун, чийто биологичен баща е R&B певецът Al B.Sure. Портър и Комбс посрещат първото си биологично дете заедно – син на име Кристиан, през април 1998 г. Дъщерите им близначки, Д'Лайла и Джеси, се раждат през декември 2006 г.

Двойката се разделя окончателно през следващата година, след като Портър научава, че Комбс очаква дете и от приятелката си, бизнесдамата Сара Чапман, по същото време, когато тя е бременна с близнаците им.

Скоро след раздялата Портър разговаря със списание Essence и обяснява причините за прекратяване на връзката.„Напуснах, защото на този етап от живота си искам нещо различно за себе си“, казва тя. „Инвестирах десет години, имам деца и винаги съм стояла до него. Но сега е време за мен и за това, което искам да направя за Ким“.

Двойката поддържаше близки отношения до смъртта на Портър след кратко боледуване през ноември 2018 г. Тя беше на 47 години. По-късно Службата на съдебния лекар на окръг Лос Анджелис постанови, че смъртта ѝ е настъпила в резултат на пневмония.

Дженифър Лопес

Лопес вече е звезда, когато започва да се среща с Комбс през 1999 г. Макар че връзката им продължи само две години, през това време те бяха в центъра на голямо медийно внимание.

Тя застана до него, след като двойката, бодигардът на Комбс Антъни „Улф“ Джоунс и рапърът Шайн Бароу, протеже на Комбс, бяха въвлечени в разногласия в клуб „Ню Йорк“ в Манхатън, които завършиха с престрелка.

Трима души бяха ранени и макар първоначално мъжете и Лопес да са арестувани, обвиненията срещу нея скоро са свалени. По-късно Комбс и Джоунс са оправдани във връзка с инцидента.

Лопес и Комбс се разделят през 2001 г., а две години по-късно тя казва пред списание Vibe, че изневярата е изиграла роля за раздялата им.

„Това беше първият път, в който бях с човек, който не ми беше верен“, каза тя. „Бях в тази връзка с Puff (прякорът на Комбс по онова време), в която тотално плачех, бях луда и полудявах, това наистина преобърна целия ми живот.“

Бившата двойка обаче остава приятелска.

Сара Чапман

Чапман, бизнесдама от Атланта и дългогодишна приятелка на Комбс, посреща дъщеря им Чанс през юли 2006 г. Докато тя е живяла доста уединено, дъщеря им е била по-скоро в светлината на прожекторите.

Шанс Комбс е била придружителка на баща си за наградите „Оскар“ през 2022 г. и споделя, че е амбициозна актриса.

„Зендая е едно от най-големите ми вдъхновения и човек, с когото наистина искам да работя в бъдеще“, каза тийнейджърката на Лавърн Кокс на червения килим, докато баща ѝ гордо я гледаше.

Юнг Миями

Една от последните любови на Комбс е колежка от хип-хоп средите. Тя е рапърка, която е половината от популярния дует City Girls. За първи път тя е свързана с Комбс през 2021 г.

„Ние се срещаме. Ходим на срещи. Приятели сме“, каза Комбс за нея в подкаста си Revolt „Caresha Please“. „Ходим на екзотични места. Имаме страхотни моменти.“

Комбс е съосновател на Revolt и двамата с Юнг Миями често са виждани заедно в социалните мрежи и на папарашки снимки. След съдебния процес срещу Вентура последователите на Браунли я умоляват да направи изявление, но досега тя не е коментирала.

Дана Тран

Тран, специалист по киберсигурност, е майка на най-малкото дете на Комбс – дъщеря на име Лав Шон Комбс.

Комбс по-рано се прекръсти на „Лав“, а след раждането на дъщеря им Тран споделя много съдържание с участието на малката в профила си в Instagram. Тази седмица Комбс сподели в социалните мрежи снимка, на която люлее най-малкия си син, а в заглавието написа „Моята любов“ с емотиконка на сърце.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари