IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Франко се завърна в светлината на прожекторите след 5-годишно отсъствие

20 май 2024 14 40

Актьорът изчезна от полезрението, след като беше обвинен от свои студентки в сексуални нападки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джеймс Франко се появи на филмовия фестивал в Кан, след като изчезна от светлината на прожекторите преди пет години, когато беше обвинен от свои студенти в неподходящо поведение със сексуален подтекст.

След въпросния скандал 46-годишният холивудски актьор изчезна от светлината на прожекторите, но явно вече е готов да се завърне в публичното пространство. Франко отново показа лицето си в Кан, където пристигна заедно със своята дългогодишна приятелка Изабел Пакзад (на основната снимка), с която са заедно от 2017-а.

Джеймс изглеждаше страхотно в стилен черен смокинг и слънчеви очила. Междувременно 27-годишната Изабел заложи на черна рокля с презрамки, тип верига, и сандали на токчета.

През 2019 г. г-н Франко беше обвинен от пет свои студентки, които посещавали неговата актьорска школа Studio 4, за неподходящо и сексуално поведение към тях, като една от тях даже го обвини, че я принуждавал да му прави орален секс.

Тогава адвокатът на Франко отхвърли обвиненията и в крайна сметка той уреди делото, без да се стига до съд. В подкаст интервю в края на миналата година Джеймс повтори убеждението си, че всеки сексуален контакт между него и неговите студентки е бил по взаимно съгласие.

„По време на преподаването си спах със студентки и това беше грешно“, каза той тогава.

Преди секс скандала Франко беше известен с водещи роли в хитови заглавия като „Спайдър-мен“ и „127 часа“ и беше редовно присъствие на различни светски партита и събития.

След това той изчезна и дори не се снимаше във филми, но наскоро прие нов проект, който в момента промотира в Кан, а именно филм на режисьора Томи Лий Джоунс, който се казва The Razor's Edge и чиято световна премиера ще е през юни.

Последната роля на Франко беше в сериала The Deuce от 2018 г., освен ако не броим работата му по озвучаването на анимационния филм Arctic Dogs през следващата година.

Всъщност това е втората светска поява на Франко след секс скандала като за първи път той се появи на публично място на Седмицата на модата в Милано през януари тази година и по-точно на ревюто на Fendi (на последната снимка).

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари