IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Костнър: Бях сломен от развода си, но работата ме задържа над водата

21 май 2024 14 50

15-годишният син на холивудския актьор, който участва в новия му филм, го е надминал по ръст

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кевин Костнър за първи път говори за раздялата с бившата си съпруга Кристин Баумгартнер, докато размишлява за балансирането между професионалния и личния си живот.

69-годишният актьор и режисьор работеше по своя уестърн филм „Хоризонт: Американска сага“ по време на развода си с Баумгартнер миналата година.

В дълго интервю за новия брой на списание GQ Кевин претегли сериозността на ситуацията и как е успял да се справи с професионалните си ангажименти на фона на много публичния си, сложен и изненадващ за него самия развод.

„Докато снимах филма ми се случиха толкова сериозни неща... И тези неща бяха много важни. Трябваше да се справя с тях. И досега трябва да се справям с тях ежедневно, емоционално, почти исторически. Няма да изброявам нещата – ще спра дотук. Това е моята работа, да се справям с това“, обясни актьорът.

Той добави: „Няма да се изгубя. Отхапах големи хапки от живота, но и животът също отхапа големи хапки от мен, нали? Няма да се изгубя, само защото съм наранен.“

Костнър описа усилията да запази контрола над живота си по време на развода, въпреки че се е чувствал напълно „сломен“, но го е направил в името на своите колеги, ангажирани в неговия нов уестърн филм.

„Не можех да се отпусна, колкото и сърцето ми да беше разбито, защото ако го направех, това нещо, наречено „Хоризонт“, щеше да спре. Филмът не е по-важен от другите неща в живота ми, но имам известна отговорност към онези хора, които инвестираха в мен, към хората, които вярват в мен, към хората, които искат да работят с мен и са готови да отложат други ангажименти заради мен“, сподели терзанията си още Кевин.

И така, нямаше значение колко много вода ме плисна в лицето, гледах да държа, по дяволите, проклетото въже.“

Кевин Костнър

Кевин Костнър мина по червения килим в Кан с пет от седемте си деца (от две съпруги), които показаха подкрепата си към своя баща; Снимка: Getty Images

Костнър и Баумгартнер бяха въвлечени в грозна битка за развод, която най-накрая беше разрешена през септември 2023 г. Те бяха заедно в продължение на 18 години и споделят три деца – Кайдън, Хейс и Грейс. След раздялата им се оказа, че Кристин има връзка с техен съсед, който дори е бил приятел на бившия ѝ вече съпруг. Става въпрос за 49-годишния банкер Джош Конър, който също се разведе в началото на 2023 г.

Междувременно се заговори, че Костнър е романтично свързан с певицата Джуъл от края на миналата година, което досега не е официално потвърдено.

Колкото до филма на актьора „Хоризонт: Американска сага“, той получи много добри отзиви от кинокритиците и публиката на предварителната прожекция в Кан, което също просълзи Кевин.

В лентата участва и неговият 15-годишен син Хейс, който мина по червения килим с баща си на филмовия фестивал (на основната снимка) и показа, че вече го е надминал по ръст. Това ще е актьорски дебют на младока, който ще представи по-младата версия на героя на Кевин.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари