IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабейо разкри кой известен мъж е отнел девствеността ѝ

21 май 2024 17 40

Попзвездата сподели още, че е правила секс за първи път на 20 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Камила Кабейо разкри, че е загубила девствеността си на 20 години от бившия си приятел Матю Хъси. Изпълнителката на хита Havana си спомни срещата с експерта по запознанства на снимачната площадка на шоуто Today през 2018 г. по време на свое участие в подкаста Armchair Expert в понеделник.

„Бях отвън, където имаше телевизор със сценариите. Всъщност бях слушала неговия подкаст преди“, каза тя, имайки предвид подкаста „Любовен живот“ на Хъси.

Хитмейкърката обясни, че след запознанството си с Хъси тя му е признала, че му е голям фен. 27-годишната Камила се е обърнала към 36-годишния британски лайф коуч и му е заявила направо, че му е „огромен фен“.

„Така че излязохме на вечеря тази вечер и това беше първата ми връзка. Беше късно за първа връзка – бях на 20“, сподели тя.

Когато водещият Дакс Шепърд я попита дали е правила секс преди романса си с Хъси, тя отговори: „Не! Това беше първият ми секс. Първото правене на любов. Беше буквално правене на любов. Беше красиво.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mellazine (@mellazine)

Изпълнителката на „Shameless“ изненада феновете си с разкритието, че не е правила секс, преди да срещне британеца, който е известна личност в YouTube.

Кабейо продължи: „Той беше наистина страхотен мъж. Беше перфектната първа връзка. Това наистина разшири моя свят, защото той също не беше в моята индустрия.“

Тя добави: „Той просто разшири мирогледа ми.“

Изпълнителката на Into It сподели, че бившият ѝ вече е женен за Одри Льо Страт, с която сключи брак през октомври 2023 г., но като цяло тя нарече 2018 г. „страхотна година от живота си“, добавяйки: „Наистина искам настоящата година да бъде подобна за мен“.

Хъси и Кабейо излизаха около година до юни 2019 г., само дни преди тя да пусне своя зашеметяващ музикален видеоклип Señorita заедно със следващото си гадже – Шон Мендес.

Само месец след раздялата си с Хъси Кабейо и Мендес бяха  забелязани да се държат за ръце, докато се разхождаха в Западен Холивуд, Калифорния. Двамата певци бяха  заедно до ноември 2021 г.

През април 2023 г. изпълнителите на „I Know What You Did Last Summer“ предизвикаха слуховете, че отново са се събрали, след като бяха видени да се целуват на фестивала „Коачела“. В крайна сметка събирането им беше краткотрайно.

След раздялата си с Мендес, Кабейо излизаше с изпълнителния директор на Lox Club Остин Кевич за около осем месеца, преди да се раздели и с него през февруари 2023 г.

За последен път Камила беше забелязана на яхтата на Дрейк на почивка в Търкс и Кайкос, предизвиквайки слуховете, че помежду им има нещо повече от колегиалност.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари