IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте първия трейлър на The Witcher с Лиъм Хемсуърт като Гералт от Ривия

23 май 2024 14 50

След като австралиецът замени оригиналната звезда на сериала Хенри Кавил

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Появи се първият трейлър на четвъртия сезон на сериала The Witcher, където в главна роля ще гледаме Лиъм Хемсуърт (като Гералт от Ривия), след като горещият австралиец замени оригиналната звезда Хенри Кавил.

Лиъм пое ролята, изпълнявана преди това от Хенри, за радост на едни и за разочарование на други, които смятат, че няма човек, който да може да замени титуляря на сериала.

На фона на драматична музика 34-годишният най-малък брат от клана Хемсуърт се вижда във видеото за кратко в подобен костюм и дълга бяла перука като своя предшественик. От клипа  става ясно, че Хемсуърт е приел не само костюма и външния вид на Кавил, но и неговата вълниста бяла перука.

Лиъм обяви през октомври 2022 г., че ще поеме ролята в хитовия сериал на Netflix от своя британски колега, който се отказа от шоуто, за да се съсредоточи върху ролята си на Супермен.

Netflix разкри миналия месец, че Хемсуърт ще играе в сериала докрай, включително и в предстоящия пети сезон.

Според официалния синопсис, предоставен от Netflix, четвъртия сезон открива Гералт, Йенефер (Аня Чалотра) и Цири (Фрея Алън), докато те „са изправени пред обикаляне на опустошения от войната континент и многото му демони отделно един от друг“.

Актьорският състав на сериала включва още Джоуи Батей като барда Джаскиер, Каси Клеър като магьосницата Филипа Ейлхарт и Махеш Джаду като магьосника Вилгефорц от Рогевеен.

Кавил разкри, че напуска The Witcher след третия сезон през октомври 2022 г.

The Witcher („Вещерът“) е базиран на популярната поредица от фентъзи романите на полския писател Анджей Сапковски. Съобщава се, че четвърти и пети сезон ще покрият събитията от три от неговите романи: „Огнено кръщение“, „Кулата на лястовицата“ и „Дамата на езерото“.

Колкото до Кавил, в момента той се готви да стане  баща за първи път, след като наскоро приятелката му Натали Вискузо обяви своята бременност.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари