IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чад Майкъл Мъри страдал от агорафобия: Не можех да напусна стаята си

27 май 2024 18 00

Всичко това се случва, докато е на върха на славата с One Tree Hill

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чад Майкъл Мъри разкрива как славата се отразила негативно на психическото му състояние.

Докато трупа известност и фенове с ролята си на Лукас Скот в тийн драмата One Tree Hill, актьорът преминава през един от най-трудните периоди в живота си. Въпреки че героят му е смел и не се страхува да защитава себе си и справедливостта, в реалния живот Мъри е изпитвал огромен страх да напусне хотелската си стая.

В интервю за списание The Cut, публикувано преди няколко дни, 42-годишната звезда разкрива малко повече за борбата си с агорафобията – психично състояние, което включва страх от претъпкани пространства или напускане на дома. Мъри казва, че проблемите му започнали след огромния успех на One Tree Hill, признавайки че всичко изглеждало прекрасно на пръв поглед, но в действителност душата му е била много по-ранима.

„Бях на 23 години и имах събитие в Маями, но не можех да напусна хотелската си стая. Имах чувството, че светът ме задушава. Постоянно имах паник атаки“, казва актьорът.

Мъри споделя, че нещата започнали да се променят към по-добро, когато навършил 25 години. „Събудих се и се почувствах на грешното място. Не ми харесваше посоката, в която вървеше животът ми. Отидох на църква, направих си татуировка на кръст на лявата си китка и реших да се отдам на вярата“, спомня си той.

Актьорът, който израства в католическо семейство и отново се отдава на християнството на 25 години, обяснява, че комбинацията от религия и терапия му е позволила да види голям растеж не само в психичното си здраве, но и в кариерата си. По думите му, сега изпитва радост от работата си, вместо да я приема като задължение, както е било в 20-те му години. „Отивам на работа и обичам тази възможност просто да разпространявам любов, да се опитвам да увелича енергията си и да уважавам занаята. Вместо да го приемам като сърдит, уморен 21-годишен младеж“.

В допълнение към Мъри, няколко други звезди са признавали, че страдат от агорафобия, включително Зак Ефрон, Ким Бейсинджър, Линда Еванджелиста и други.

В същото интервю за The Cut Чад споделя детайли и за брака си със София Буш, която също е част от актьорския състав на One Tree Hill. Тя влиза в ролята на Брук Дейвис, която е любовен интерес на Лукас Скот в продължение на няколко сезона. Извън камерата искрата пламва и между Мърфи и Буш, като те се женят много бързо след запознанството си. Също толкова бързо настъпва и разводът им, като двамата продължават да работят рамо до рамо след това.

Говорейки за петмесечния си брак, Чад признава, че решението му не било много зряло, защото по това време бил просто едно хлапе. „Не знаех нищо за живота. Излизаш в реалността и се чудиш какво да правиш. Женитбата ти звучи като нещо готино и решаваш да я пробваш“, казва той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Звездите се развеждат официално през 2006 година, като по това време Буш нарича ситуацията „трудна и неприятна“. 

В годините след това бившите съпрузи рядко са говорели за връзката си, но София наруши мълчанието си през 2021 година, когато разказа защо е решила да остави тази част от живота си в миналото. Тя участва в епизод от подкаста на Майкъл Роузенбаум, където признава, че не таи лоши чувства към Мъри или случилото се, но просто не смята, че трябва да отделя време за всичко това.

„О, няма да говоря за него. Не ми е позволено, защото съм се опитвала да се шегувам с това, че сме били глупави деца, но всеки път думите ми се изваждат от контекста или се извъртат по странен начин и звучи така, сякаш обиждам някого, когото вече не познавам и който вече е зрял човек“, каза Буш.

След краткия си брак както София, така и Чад продължиха напред с любовния си живот. Той е със съпругата си Сара Ромър от 2013 година и двамата имат три деца – 9-годишен син, 7-годишна и 9-месечна дъщеря. 

Буш се омъжи за Грант Хюс през юни 2022 година, но подаде молба за развод само 13 месеца по-късно. В момента тя е във връзка с бившата футболистка Ашлин Харис. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари