IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис и Аштън Къчър направиха рядка поява с децата си

27 май 2024 08 30

Звездното семейство се появи в пълен състав на мач от WNBA

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мила Кунис и Аштън Къчър заведоха децата си, Уайът и Димитри, да аплодират баскетболната звезда Кейтлин Кларк и нейния отбор Indiana Fever на мач в петък вечер.

Кейтлин Кларк и тима ѝ спечелиха първия си мач в WNBA за сезона, но Мила, Аштън и децата им бяха тези, които откраднаха шоуто.

Известната холивудска двойка направи рядка семейна поява на мача на Fever срещу Los Angeles Sparks в Crypto.com Arena в Ел Ей, където 10-годишната им дъщеря Уайът бе видяна да плаче от щастие, след като се срещна със звездата на женския баскетбол.

Във видеозапис, направен от фенове, циркулиращ в социалните медии, 40-годишната Кунис може да бъде видяна да се усмихва и да се кикоти с дъщеря си, докато малката бърше лицето си.

Всъщност цялото семейство, което включва и 8-годишния Димитри, изглежда много щастливо на снимките, на които позира с Кларк.

На кадрите се вижда как четворката е обградила 22-годишната изгряваща баскетболна звезда с лъчезарни усмивки, докато Уайът изглежда най-изпълнена с вълнение.

Тя носи очарователно лилаво горнище, украсено с бели сърца, докато майка ѝ носи светлосин пуловер. 46-годишният Къчър е облечен в синя риза с копчета и сако от туид.

Междувременно Димитри показа, че е голям фен на Кларк, появявайки се в суитшърт с качулка на Iowa Hawkeyes – предишния отбор на Кларк. Баскетболистката изгря и се прочу през трите си сезона в Университета на Айова, преди да премине към WNBA. През април тя стана номер 1 на WNBA за 2024 г.

Къчър също е следвал в университета в Айова за кратко, преди да напусне висшето учебно заведение, за да се съсредоточи върху актьорската професия.

След мача Кларк говори с вълнение за подкрепа от семейство Къчър, казвайки на пресконференцията: „Това е колега Ястребово око, някой, който много ме подкрепяше по време на кариерата ми в колежа.

„Той ме насърчаваше през цялата игра. Беше забавно да го гледам в публиката“, продължи тя. Спортистката също така нарече Уайът и Димитри „очарователни“. 

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари