IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл са предупредени за големи рискове, ако продължат да летят на кралски обиколки

27 май 2024 10 50

Те могат да бъдат осмивани

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл бяха предупредени, че рискуват да бъдат осмивани, ако отидат на ново неофициално кралско турне.

Двойката наскоро направи заглавия за 72-часовото си посещение в Нигерия – пътуване, което „повдигна вежди“ сред обществеността. Минитурнето отбеляза 10-ата годишнина на Invictus Games и дойде малко след краткото посещение на принц Хари в Обединеното кралство.

Меган Маркъл, която придружи съпруга си в Нигерия, изрази благодарност за топлото посрещане и също така спомена нигерийското си наследство. Тя обаче така и не посети родината на съпруга си и го остави той да бъде сам там.

Някои фенове нарекоха пътуването „изумителен успех“, но също така изразиха опасения относно бъдещите турнета на двойката. Говори се, че семейство Съсекс планират да посетят друга африканска държава.

Експертът Ричард Фицуилямс каза пред Mirror, че „Гана вече беше спомената“: „Но те със сигурност ще имат нужда от извинение, сигурността им в Нигерия беше гарантирана от правителството и посещението беше свързано с Игрите Invictus, в които Нигерия участва. „ Но Гана не прави това...“ Той отбеляза, че „една квази-кралска обиколка може да превърне семейство Съсекс в обект на подигравки“.

Съвсем скоро двойката отбеляза и шест години от брачния си живот. Двамата бяха забелязани да вечерят в Монтесито, Калифорния. Те обаче съвсем не бяха сами, а с тях беше и изпълнителният директор на Paramount Pictures Браян Робинс и съпругата му Трейси, предаде Tatler.

Срещата е била в ресторант Lucky's, местен стекхаус, който се е превърнал в едно от местата, които Хари и Меган посещават редовно, след като се преместиха в САЩ през 2020 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари