IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл нападна критиците, които я наричат твърде кльощава

27 май 2024 17 40

Актрисата заяви: Стига. Опитвам се да оцелея

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Бекинсейл се ядоса на критиците, които я наричат твърде „слаба“. Актрисата заяви, че няма да позволи на хейтърите да имат последната дума. Кейт беше принудена да се застъпи за себе си, след като тролове наводниха секцията за коментари на неин клип в Instagram, показващ приготовленията ѝ за предстоящия ѝ филм.

Видеото показа как Бекинсейл носи множество ретро дрехи и прически. Във видеото тя показа фигурата си в поредица от костюми от 90-те за предстоящия си филм Stolen Girl.

50-годишната Бекинсейл описа изживяването си на снимачната площадка като „възстановяване“ на 90-те, докато си спомня дните, в които се е подстригвала сама, носела е пижамата на брат си, живеела е в своя Dr. Martens и е прекалявала с полупрозрачна пудра.

Докато звездата от „Подземен свят“ изглежда развълнувана, че се връща на работа след 6-седмичния си болничен престой, хейтърите бързо изразиха мнението си за външния ѝ вид.

„Съжалявам, че казвам това, Кейт, но изглеждаш малко слаба“, написа един човек. „Винаги си постигала страхотен баланс… Но когато скулите ти започнат да се виждат, балансът се губи…“, написа друг.

На всичко това Бекинсейл отговори със следните думи: „Хранех моя доведен баща до смъртта му в началото на тази година. С майка ми също се случват неща.“

През януари актрисата загуби втория си баща Рой Батърсби след кратко боледуване. „Загубих котката си, сродна душа от почти 19 години, също миналата година“, продължи тя. „Прекарах шест седмици в болница поради обилно повръщане на кръв вследствие на синдрома на Малори-Вайс, причинено от стреса, на който съм подложена цяла година. Това е разкъсване между хранопровода и стомаха ми.“

Кейт обясни също така, че е „изпитала тежко обостряне на нейната мастоцитна болест, заради стрес, шок и скръб“.

Тя продължи: „Това са причините за известната загуба на тегло. Какво мислите за външния ми вид и как трябва да изглеждам, независимо от обстоятелствата в живота ми и семейството ми, не е важно.

Звездата от „Ван Хелсинг“ също призова критиците да не изпитват нужда „да тормозят жените относно външния им вид“.

„Фактът, че харесвате момичета, които са по-пищни от мен, не е важен или уместен“, написа тя. „Не ме интересува какъв е вкусът ви към жените. Грижа ме е, че смятате, че някой от нас трябва да бъде информиран за вашия вкус.“

Кейт също така отговори на трол, който написа: „Моля, хапнете нещо. Притеснявам се от кльощавия ви вид.“

„Стига. Опитвам се да оцелея“, написа Бекинсейл.

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари