IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха забелязани да танцуват влюбено

27 май 2024 14 40

Двете звезди бяха уловени на музикалния фестивал BottleRock

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха уловени да танцуват очарователно на музиката на Стиви Никс като част от музикалния фестивал BottleRock. Очевидно връзката на холивудския актьор и супермодела се развива повече от добре.

49-годишната звезда от филма „Маестро“ и 29-годишната блондинка бяха забелязани да се наслаждават на настроението на фестивала за храна и музика, който се състоя през уикенда в Напа, Калифорния.

В един момент двойката беше видяна да танцува щастливо заедно в тълпата, докато Стиви Никс изпълняваше Dreams.

Очарователният момент настъпи около две седмици, след като двойката също беше уловена да танцува на концерт на Тейлър Суифт в Париж.

Колкото до този музикален фестивал – Купър не беше само публика. В събота актьорът се присъедини към Еди Ведър от Pearl Jam на сцената, за да изпълни Maybe It's Time от неговия филм „Роди се звезда“.

По-късно Брадли се преоблече в графична тениска и взе тамбура, за да изпълни класиката на Нийл Йънг Rockin’ in the Free World.

По-рано същия ден номинираният за „Оскар“ показа готварските си умения заедно с бизнес партньора си Дани Ди Джампиетро, който е собственик на пицарията Angelo's Pizzeria във Филаделфия.

Двамата имат камион за храна, наречен Danny & Coop's Cheesesteaks, където и двамата сервираха храна в Голямата ябълка миналия декември.

Купър се зае сериозно с кулинарните си задължения на фестивала, докато управляваше грила, приготвяйки пържоли със сирене, някои от които бяха хвърлени в тълпата, която им се наслади.

Хадид беше видяна да гледа половинката си, докато похапваше от сандвичите му.

Двойката е романтично свързана от миналата есен, но не потвърди връзката си до януари, когато бяха заснети да се държат за ръце по време на разходка в Ню Йорк.

Твърди се, че отношенията  на Хадид и Купър стават все по-сериозни с времето. „Определено те са напълно влюбени един в друг“, каза източник, който познава модела, пред Page Six през март.

Актьорът споделя 6-годишна дъщеря на име Леа с бившата си половинка Ирина Шейк, докато Хадид има 3-годишна дъщеря на име Кай от бившия си приятел Зейн Малик.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари