IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Младоженци – Мили Боби Браун се омъжи за сина на Джон Бон Джоуви

27 май 2024 14 50

Джейк Бонджови и актрисата се венчаха на тайна церемония

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мили Боби Браун и Джейк Бонджови вече официално са семейство!

20-годишната актриса от сериала Stranger Things и 22-годишният син на Джон Бон Джоуви са се венчали на тайна церемония миналия уикенд. Според вестник Sun, родителите на младоженците са били единствените гости на събитието. „Беше много обикновена, романтична церемония с техните най-близки хора, които бяха до тях, докато те казваха обетите си“, казва източник пред изданието. Смята се, че двойката планира по-голяма и звездна церемония по-късно тази година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

Мили и Джейк, които са заедно от юни 2021 година, се запознават в социалните мрежи. Двамата за кратко поддържат приятелски отношения, след което започват да излизат като двойка. Първата им поява беше в Ню Йорк през 2022 година, когато бяха забелязани и снимани от папараци да се разхождат ръка за ръка. След това последваха няколко светски прояви, включително стъпването на червения килим преди наградите БАФТА, както и премиерата на четвъртия сезон на Stranger Things. В допълнение Джоуви и Браун често публикуват общи снимки в социалните мрежи.

През 2023 година актрисата нарече Джоуви „партньор за цял живот“, а четири месеца по-късно двамата се сгодиха. Браун обяви щастливата новина на 11 април с черно-бяла снимка, на която прегръща съпруга си. Описанието беше заимствано от песента Lover на Тейлър Суифт и гласи „Обичах те три лета, сега, скъпи, ги искам всичките“.

Няколко седмици по-късно Джон Бон Джоуви даде своята благословия на младата двойка на живо в ефира на Radio Andy.

„Не знам дали възрастта има значение“, каза той, когато бе попитан дали е уместно да се женят толкова млади хора. „Ако намериш правилния човек и двамата растете заедно... моят съвет е просто да се развивате заедно. Смятам, че всичките ми деца са намерили партньор, с когото да пораснат и ние харесваме всеки един от тях. Мили е чудесна и синът ми е много, много щастлив“, каза музикантът.

Джон Бон Джоуви защити ранния годеж на сина си Джейк с Мили Боби Браун

Мили Боби Браун се сгоди за сина на Джон Бон Джоуви

След годежа Браун сподели няколко детайла около планирането на сватбата, наричайки процеса „много забавен“ и допълни, че това е един от най-вълнуващите моменти в живота ѝ. Тя също така заяви, че най-вероятно ще опази всичко друго в тайна, защото смята сватбата за един от най-интимните моменти и един от малкото, които ти се случват веднъж. „И да слушам мнението на всеки и да усещам очите на света върху себе си, не ми се струва нормално“, каза още актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? ???? (@uniquelymbb)

Колегата на Мили от Stranger Things, Матю Модайн разкри, че е бил избран да ръководи церемонията. Той влиза в ролята на д-р Мартин Бренън, който е начело на група, провеждаща опити с деца със свръхестествени способности.

„За мен, това събитие е изключително, защото съединяваме двама души в свещен съюз“, каза Модайн, отбелязвайки че самият той е женен вече 44 години.

Малко след церемонията Мили Боби Браун и Джей бяха забелязани в Хемптънс да се наслаждават на съпружеския живот. Двамата излязоха на пазар, носейки ежедневни тоалети и карайки кабриолет със спуснат покрив.

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари