IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раздялата с младото си гадже, заподозряха Мадона в нова връзка

29 май 2024 11 00

Певицата е забелязана с друг доста по-млад от нея мъж

След раздялата с младото си гадже, заподозряха Мадона в нова връзка

Наскоро стана известно, че Мадона и нейният приятел Джош Попър са се разделили. Двамата излизаха заедно около една година. Според източници причината за раздялата е много натовареният график на певицата.

Според US Sun 65-годишната поп дива и 30-годишният треньор по бокс се борят да намерят време един за друг по време на турнето Celebration, което приключи по-рано този месец, но безуспешно.

Това обаче се оказва само поредното предизвикателство за поп иконата, за която вече се предполага, че е започнала нова любовна афера. И новият ѝ избраник се оказва също доста по-млад от нея.

Оказва се, че Мадона е била забелязана в компанията на 34-годишния боксьор Ричард Риакпоре. Daily Mail пише, че певицата се запознала с младия мъж чрез общи приятели, а през последните няколко седмици се сближила много с него.

Източникът също така твърди, че звездата планира да дойде на битката в близко бъдеще и да подкрепи новия си фен.

Въпреки факта, че е минало много малко от раздялата с Попър, изданието акцентира, че Ричард Риакпоре няма нищо общо с предишната раздяла на поп иконата.

Явно звездата е решила да живее на пълни обороти. Особено след като едва се размина със смъртта по-рано тази година. След като преживя срив заради бактериална инфекция, певицата отложи и турнето си Celebration, а съвсем скоро сподели, че именно нейните деца са ѝ помогнали да се справи с тежката ситуация.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари