IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

74-годишната Вера Уанг показа тяло на младо момиче

29 май 2024 12 30

Дизайнерката се снима по бански и всички са категорични – тя е живият Бенджамин Бътън

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

74-годишната Вера Уанг, вместо да остарява, сякаш се подмладява от ден на ден, подобно на екранния образ на Брад Пит в хитовия филм “Странният случай с Бенджамин Бътън“.

В понеделник модната дизайнерка сподели в Instagram свои бляскави снимки по бански, направени край басейна в имението ѝ в Хамптънс. Уанг демонстрира стегнатата си фигура по цял бански в бял цвят и удиви феновете си, тъй като изглежда десетилетия по-млада от реалната си възраст.

„Моят момент на SLIM AARONS… Честито лято!“, озаглави въртележката си от снимки Уанг, имайки предвид легендарния фотограф на знаменитости, който е заснел много снимки край басейна по негово време.

Последователите на емблематичната дизайнерка на булчински облекла не можеха да превъзмогнат нейния неостаряващ външен вид и побързаха да коментират кадрите с думи като: „Времето се покланя пред теб – не спирай да се движиш“ и „Вечна младост. Трябва да имаш синдром на Бенджамин Бътън. Остаряваш назад, сестро!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Прочутата дизайнерка и моден гуру е демонстрирала купища образи, предизвикващи възрастта, през годините – включително изтънчена бикини рокля в навечерието на Нова година миналия декември – но когато става въпрос за нейните тайни, Вера твърди, че яде от „Макдоналдс“ и понички и пие водка.

Миналата година тя каза в интервю: „Ям McDonald’s, а Dunkin’ Donuts са ми любими. Обичам пълна със сметана и покрита със захар поничка.“

През 2020 г. Уанг каза на последователите си в Instagram, че нейните тайни за извора на младостта включват „работа, сън, коктейл с водка и малко слънце“.

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари