IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо с нов романс, този път с тв водеща

21 юни 2024 14 40

Оказа се, че не е модел

Снимка: Getty Images

След като се раздели с Камила Мороне, Леонардо ди Каприо е строго следен коя ще е следващата му избраница. Актьорът обикновено се среща с доста по-млади от него манекенки.

На звездата от "Имало едно време в Холивуд" постоянно се приписва връзка с различни момичета. Наскоро той бе забелязан с водещата на британското риалити „Островът на любовта” Мая Джама.

Звездите присъстваха на партито в хотел Chiltern Firehouse в Лондон. Говореше се, че събитието е предизвикало оплаквания от клиенти поради прекомерния шум и необузданото поведение на гостите.

„Беше дива нощ, от която гостите се оплакваха“, каза вътрешният човек.

Преди това Мая беше заподозряна в афера с Леонардо: те бяха видени заедно на различни събития, но самите знаменитости отрекоха слуховете за любовната им афера.

За една от последните дами, които са впечатлили Леонардо ди Каприо, е Витория Черети, която се появи през март с блестящ пръстен на безименния си пръст. Италианският супермодел е също доста по-млада от актьора - тя е на 25 години, докато той е вече на 49.

Говори се, че двамата са срещат от лятото на миналата година.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари