IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес излиза сама за вечеря в Лос Анджелис

11 юни 2024 14 40

Певицата, забелязана без Бен Афлек в италиански ресторант

Снимка: Getty Images

Колкото и да се опитват да изглеждат перфектната двойка пред обществото, вижда се, че между Дженифър Лопес и Бен Афлек има много надвиснали проблеми. Бракът им явно е пред разпад, след като стана ясно, че продават имението, което купиха съвсем скоро. А и снимките между двамата явно показват, че са се отдалечили един от друг.

Певицата е била забелязана в събота да пристига сама в Giorgio Baldi в Лос Анджелис. Това естествено не ѝ попречи да избере типично стилен тоалет за излизането.

На снимките Лопес е облечена в елегантна кремава трикотажна рокля със свободни дълги ръкави, която съчетаваше със светлосива чанта и едри токчета с периферия. Лопес носеше косата си вързана на опашка и допълваше шикозната визия с големи златни обеци с обръч и сватбения и годежния си пръстен, предава People.

Излизането се случва малко повече от седмица след лятното турне на Лопес „Това съм аз“... на живо, което беше отменено, тъй като тя си взема „отпуск, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели“.

На 31 май Live Nation обяви отмяната на летните концерти на Лопес, преди самата изпълнителка на Jenny From the Block да информира феновете си чрез уебсайта си OntheJLo.

„Напълно съм огорчена и съсипана от това, че ви разочаровах. Моля, знайте, че не бих направила това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо“, написа тогава Лопес. Тя продължи: „Обещавам, че ще компенсирам всички и ще бъдем отново заедно. Обичам ви толкова много. До следващия път...“

Лопес използва бюлетина си на 5 юни и за да се обърне към това, което тя определи като „негативност в света“ – както и към успеха на новия ѝ научнофантастичен филм „Атлас“, който наскоро се оказа за втора седмица като най-гледаното заглавие в Netflix, според статистиката на стрийминг платформата.

„Току-що разбрах страхотни новини и всичко това е благодарение на вас!! ATLAS отново е №1 в света тази седмица!!! Много ви благодаря“, написа тя.„Може да ви се струва, че в момента в света има много негативизъм... но не позволявайте гласовете на малцина да заглушат това, че има толкова много любов“, продължи тя. „Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви!!! Обичам всички ви толкова много.“

Във филма Лопес е в ролята на анализатора на данни Атлас Шепърд, като сюжетът на филма е свързан със „спасяването на бъдещето на човечеството от изкуствения интелект“, гласи синопсисът.

Успехът на последния филм на Лопес идва на фона на спекулациите относно брака ѝ с Бен Афлек, тъй като в края на май източници на People съобщиха, че двойката „не е в най-добро състояние“ и двамата живеят отделно.

На 2 юни, дуетът се появи заедно на баскетболен мач за 12-годишния син на Афлек – Самюел – като източник сподели пред изданието, че това е „добър знак, че са били заедно на мача“. Актьорът от „Батман“ също беше забелязан с брачната си халка по време на разходка на 8 юни.

Лопес и Афлек бяха забелязани да излизат и преди дни, държейки се за ръце на церемонията по дипломирането на 18-годишната дъщеря на Афлек – Вайълет, на 30 май.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари