IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха Илон Мъск в сексуален тормоз

17 юни 2024 11 00

Милиардерът принуждавал момиче да му роди дете

Снимка: Getty

И Илон Мъск е обвинен в сексуален тормоз, предаваThe Wall Street Journal. Според изданието, бизнесменът е имал сексуални връзки със служители, рекламирал е любовниците си и е тормозил служители на компанията си SpaceX.

Според публикации в медиите милиардерът е имал любовна афера с момиче, което по време на срещата му е учело в колеж и е било стажант.

Съобщава се, че Илон Мъск е правил секс със служителка на SpaceX и бивша стажантка и е поискал от жена в компанията си да му роди бебета. Докато предполагаемата употреба на незаконни наркотици от страна на милиардера предизвика загриженост сред някои ръководители и членове на управителните съвети на SpaceX и Tesla, Илон Мъск също така е създал култура в своите компании, която е карала жените служители да се чувстват неудобно, съобщава Wall Street Journal.

По-рано беше съобщено, че Илон Мъск е употребявал наркотици, включително LSD, кокаин, екстази, гъби и кетамин, понякога заедно с някои членове на борда на директорите.

Позовавайки се на служителки в Tesla, в доклада се твърди, че тези жени са били обект на „необичайно внимание или преследване“ от страна на Мъск. Това се случва, след като една жена – стюардеса на SpaceX – твърди, че през 2016 г. милиардерът се е разкрил пред нея и ѝ е предложил да ѝ купи кон в замяна на сексуални действия.

Друга жена, която подаде оставка от SpaceX през 2013 г., твърди при преговорите за напускане, че Илон Мъск я е помолил да му роди деца. The Wall Street Journal съобщи, че жена в компанията е имала едномесечна сексуална връзка с Мъск през 2014 г., докато му е била пряко подчинена. Връзката завършила зле, което я принудило да напусне компанията и да подпише споразумение, забраняващо ѝ да обсъжда работата си с него.

В доклада се твърди, че жената, която работи в SpaceX, е получавала многократно покани от Мъск да отиде в дома му през нощта, съгласно размяна на текстови съобщения.

Самият Илон Мъск все още не е коментирал на обвиненията.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари