IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дарина Павлова омъжи щерката Паола

10 юли 2024 10 50

Вдовицата на Илия Павлов организира пищна, но елегантна церемония за своята наследница

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Вдовицата на разстреляния бизнесмен от 90-те Илия Павлов – Дарина Павлова омъжи дъщеря си Паола. Булката каза „Да“ на бащата на сина си Ханс. Сватбата се е състояла в построената през 17 век приказна вила Аурелия, близо до Рим. От кадрите се вижда, че градината на бароковата вила, която се ползва за сватби, е красиво декорирана с лимонови дръвчета, а жива музика се грижи за настроението на гостите.

Снимки и видео от елегантното събитие сподели актрисата Марта Вачкова в своя Instagram профил. Тя е написала: „Прекарахме прекрасно с вас – Поли, Ханс и Дарина! Благодаря ви за вълнението, танците и смеха! Имаше и сълзи, но от радост.“

На кадрите от тържеството се вижда както стилната майка  на булката, така и единствената дъщеря на Вачкова – Рада, която е близка по възраст с Паола.

Синът на младоженците пък е най-очарователното присъствие на сватбата. Известно е, че Паола и Ханс живеят в САЩ, където тя е йога инструктор.

От брака си с Илия Павлов, който беше убит през 2003 година, Дарина има и син Илия-Калоян, който все още не се е оженил. Павлов има и една по-голяма дъщеря – Венцислава от предишния си брак с Антоанета Чергиланова. Тя се омъжи за бизнесмена Тарек Микнас точно преди десет години в Тоскана. Венци вече е майка на две деца, а семейството ѝ живее в Дубай.

За още новини от света на връзките и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари