IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокаджията Стивън Тайлър се сдоби с нецензурирана автобиография

4 май 2011 06 00

Рок легендата се разголва пред феновете си под най-пикантна форма

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Певецът Стивън Тайлър от групата „Аеросмит" няма да остане загадка за никого след пускането на автобиографичната му книга. Тя е озаглавена "Пречи ли ви шумът в главата ми?" и съдържа "нецензурирани разкрития за разврат, секс, наркотици, превъзходство и химическа зависимост", пише БТА.

В момента певецът е сред журито на музикалния формат „Американски идол" и записва поредния албум с групата си. В по-ранни години обаче нещата не са били толкова розови за него.

През последните 14 години Стивън Тайлър се раздели с втората си съпруга, посещаваше клиники за рехабилитация, претърпя операция на гърлото, разкри, че е болен от хепатит С, а враждата му с останалите членове на "Аеросмит" се превърна в публично достояние.

През своята кариера сътресенията в бандата са големи, а основната причина е той. 2009 г. Стивън пада от сцената по време на концерт и бунтът сред колегите му е на лице, като те настояват да се намери нов фронтмен. Обиден Тайлър наема друг мениджърски екип и спира комуникацията с членовете на формацията. Слава Богу, противоречията са изгладени и феновете чакат поредният им общ проект.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари