IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рамщайн спечелиха първата си американска награда

5 май 2011 06 26

Немската група започва турне в Америка, взе награда за "най-добро живо представление"

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Немската група „Рамщайн" получи първата си американска награда в историята на групата. Те се появиха на събитието за рок и метал „Revolver Golden Gods Awards", където бяха  призьори в категорията „Best Live Band", предпочетени пред групи от ранга на „Iron Maiden" и „Megadeth".

Интересното е, че групата не е свирила на американска почва от десет години, като изключим появяването им за 30 мин. миналата година в New Norker Madison Square Garden .

За да затвърдят позициите си сред феновете в САЩ, германците са планували турне в страната и Канада. Музиката им е харесвана по цял свят и успяват да се интегрират и сред англо говорящите най-вече със саундтраци към американски екшъни като „Трите Х" и др.

Турнето на групата стартира днес с Ню Йорк. Албумите им са продадени в над 16 млн. Копия, а немската публика им е присъдила наградата за „най-добро видео" на наградите ECHO.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари