IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 млн. долара от Лейди Гага и компания за пострадалите в Япония

5 май 2011 06 39

Специална компилация с хотове на най-големите музикални звезди пълни благотворителен фонд за пострадалите

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Холивудските звезди не спират да ни изненадват с идеите си за благотворителност. След трагедията със земетресенията в Япония много творци от музикалната и кино сцената предложиха материална помощ на пострадалите.

Сред най-големите дарители се оказа Лейги Гага, която повечето хора считат за странна и ексцентрична. Дамата неколкократно прави дарения от шест и седмцифрени суми.

Последната инициатива на 24-годишната певица е участието й в специална компилация за финансиране не пострадалите в Япония. Уникалната колекция съдържа освен нейните хитове и тези на Бионсе, Джъстин Бийбър, Риана, Бон Джоуви, Шакира, Фу Файтърс и Адел. Продажбата й вече е събрала около 5 млн. долара.

Проектът се е увенчал с голям успех и организацията, грижеща се за разпространението му вече е вкарала два чека – единия миналия месец на стойност от 2 млн. долара, а другия в понеделник със сумата от 3 млн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари