IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разплака ли Лили Иванова Антония Петрова?

5 май 2011 07 56

Лили получила букет от миската и после питала коя е тя всъщност

Снимка: Bulfoto

Снимка: Bulfoto

Мис България Антония Петрова била на участие на естрадната прима Лили Иванова и след това й подарила букет в знак на възхищение. Гласовитата певица обаче съвсем нетактично се провикнала в недоумение коя е тя. Обидената и неразпозната Антония си тръгнала разплакана, като неин утешител на финала станал гримьорът Кирил Чалъков.

Да ама не! Този слух обикаля из жълтата преса у нас и натрива носа на пернишкия модел, наричан по прякор „Мис Крокодил". Вестник „24 часа" се разрови с историята и поднесе истината с изказването на Антония по случая.

"Не е вярно, че Лили не ме е познала. Каза, че не знае коя съм, но не ме е разпознала заради силната светлина на прожекторите, когато Кирил Чалъков ме срещна с нея. След това обясни, че всъщност знае коя съм и ме е виждала. Държа се много добре и съм възхитена от нея. Направи ми невероятно впечатление с поведението си. Не останах очарована обаче от гостите, като повечето от тях си тръгнаха много преди концертът й да свърши. Аз бях до края и я аплодирах. Обидно и невъзпитано е да си поканен на такова място с най-добрата певица и да си тръгнеш преди края. Така че няма какво да се обяснявам, че съм се разплакала от Лили Иванова, както и това, че съм си тръгнала след срещата ни. Това просто не е вярно.", уверена е в извесността си  Петрова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари