IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стъклен дом събра 200 000 фена

6 май 2011 07 13

Сериалът трупа фенове, за да бори конкуренция

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Истинска борба за почитатели се разиграва не само в ефира, а и в интернет. Докато родните сериали никнат един след друг и гонят по-голяма публика в ефира на различните телевизии, социалната мрежа „Фейсбук" им удря стабилно рамо.

„Стъклен дом", „Столичани в повече", „Забранена любов" и „Под прикритие"...кой ще има най-много фенове?

Интригите и любовните драми на героите в мола са събрали над 200 000 почитатели в страницата си в мрежата, похвалиха сe от bTV. Близо година след създаването си страницата в социалната мрежа генерира все повече и повече почитатели, които се вълнуват и дискутират сюжета и съдбата на героите.

Официалният сайт на сериала също може да отчете висок интерес – около 1, 6 млн. разглеждания месечно. Ако и вие сте сред феновете на родната „сапунка" дайте едно рамо на идолите си, ако ли не – логнете се смело в конкуренцията (доколкото може да се нарекат конкуренция останалите сериали, поради факта, че някои от героите се дублират...режисьори и продуценти – също!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

MokraFlanelka ( преди 12 години )
MokraFlanelka ( преди 12 години )
А вие защо си мислите, че този от tialoto.bg са журналисти???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dolce ( преди 12 години )
Практиката показва, че журналистите в България са едни от най-неграмотните в страната . . .така че не ме изненадват грешките, но не е редно да е така, затова няма да стоя безучастна и да чета и слушам глупости!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
k4k4v1d4 ( преди 12 години )
Dolce, мен повече ме дразнят новоизлюпилите се термини като "триизмерен" и "двуизмерен". За недочулите - казва се "тримерен" и "двумерен", отворете един по-масивен и уважаващ себе си речник, или най-близкият учебник по математика! Като ще говорим за журналисти - не ми е ясно къде това е уважавана и стойностна професия, като им гледам "широките" познания на общата култура и правописа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dolce ( преди 12 години )
А,аз искам да кажа на Tialoto.bg и на тези, които пишат статиите, че се пише "фенове", а не "фена"! Не може да допуснете такава глупава и елементарна грешка,занимавайки се с един вид журналистика, друг е въпроса, че тази грешка я прави половин България!Най-интересното е, че по-долу при "двестате хиляди почитатели" не сте я допуснали ! Феновете са одушевени и затова кагато има числа и цифри пред тях множественото им число се запазва, затова е правилно да се каже :петнадесет автори, двеста хиляди участници,същото е и с прилагателните: любими, красиви, добри автори,поети, художници и тн! Също така се казва сто души, а не сто човека, човекът е само един, а когато не е конкретизирано колко са се казва: много хора, имаше цял куп хора и тн!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MokraFlanelka ( преди 12 години )
Аз съм за конкуренцията.Тази боза като я пуснат веднага превключвам на другия канал.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар