IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Адел искал пари, задето й разбил сърцето

10 май 2011 10 16

Екс гаджето на певицата поискал сума, защото бил вдъхновение за албума й с гадното си поведение

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Бившото гадже на талантливата певица Адел поискал тя да му плати, защото я накарал да страда и това я провокирало да твори. За никого не е тайна, че албумът на изпълнителката е пропит със сърдечната й болка. Това мотивирало бившият да изнаглее и да поиска сума, поради факта, че е бил нейно вдъхновение и й е разбил сърцето.

„Звънна ми преди около седмица и беше изключително сериозен. Аз му отвърнах: Да, ти превърна живота ми в ад. Аз го преживях и си заслужих успеха...Той наистина си вярваше, че има принос към моето творчество, заради това, че беше голям задник", разказала певицата.

Въпреки неприятните си емоции покрай тази връзка, Адел признава, че я е накарал да порасне и да се държи като възрастен човек.

Относно музикалния си вкус тя допълва, че никога не слуша музика от своя стил. „Голям фен съм на попа, обожавам го!...Кейти Пери, Риана, Бритни Спиърс и Кайли са страхотни момичета и правят топ музика. Аз обаче не съм създадена да представям музиката си като тях и вървя по моя собствен път", допълва Адел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

viki123 ( преди 12 години )