IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли била ужасна шаферка

11 май 2011 08 39

Актрисата се оляла и разкъсала роклята си на сватбата на брат си

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Кийра Найтли се провалила като шаферка. Актрисата смята, че е „най-лошата шаферка на света", след като претърпяла редица инциденти на сватбата на брат си.

Хубавицата прилежно облякла специалната си рокля, но не след дълго я омазала с какво ли не, докато накрая дори успяла да я разкъса.

Миналия месец тя била поканена да вземе тържествена роля в събитието на роднината си в Шотландия. С желание Кийра пристъпила към задължението си и какво установила?!

Обикновено не разливам някакви неща върху себе си, но всяко питие, което вземех, се изсипваше на роклята ми. Имаше и бюфет с къри, което се отново попадна цялото върху мен. Когато отидох до тоалетната да се позабърша, роклята ми се закачи на вратата и се разкъса. Така че се оказах, най-лошата шаферка на света", споделя преживяването си хубавицата.

Въпреки премеждията си Киийра е останала с добри спомени от деня. На въпроса дали би станала шаферка отново, тя отговорила: „Едва ли някога отново ще ме поканят. Беше страхотна рокля и имаш чудесен ден".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари