IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Лено засрами Джей Ло

11 май 2011 13 45

Певицата изгледа видео от началото на кариерата си изпадна в лека истерия

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Сходството в имената не размекна устатият водещ Джей Лено и той успя да изчерви певицата и актриса Дженифър Лопес без особено усилие.

Латината му гостува с намерението да промотира новия си албум с името „Love?", чийто сингъл „I'm into you" я показа в доста секси визия. Докато слушаше гостенката си Лено успя да измести акцента на разговора към началото на кариерата й.

Той пусна едно клипче, в което Дженифър танцува между петима мъжаги за групата „New Kids On The Block" през 1991г. на американските музикалните награди. Лопес покри с ръце лицето си и почервеня. После започна да обяснява:

„Моята първа работа беше в Европа, което за мен си беше голяма работа. След това като се завърнах в Америка получих ангажимент като част от танцовия екип на групата „ New Kids On The Block". Получих го за участието им на американските музикални награди и тогава си беше голяма работа. Но това беше много отдавна".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Dolce ( преди 12 години )
пък да не говорим да е изпадала в истерия . . .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dolce ( преди 12 години )
Tialoto за пореден път извърта нещата! Гледах шоуто и изобщо не се случи така както го представяте . . . вярно е, че говориха за това,и че пуснаха видеото, но изобщо не са измествали темата, защото по това време говориха как е започнала с танците и след това минаха на албума!Освен това тя не изглеждаше, по никакъв начин, засрамена . . .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар