IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Майкъл се завърна

12 май 2011 06 00

Певецът започва турне и се помайтапи, че ще пее гол, защото бил позаслабнал

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

През 2008г. хомосексуалният певец Джордж Майкъл заяви, че напуска сцената. Той обаче не издържа дълго и обяви на пресконференция , че планира отново да зарадва феновете си с турне. То ще се казва "Symphonica: The Orchestral Tour" и ще бъде съвместно със симфонични куриози в 15 европейски страни. Стартът на турнето е през август, а финалът му през декември.

„25 Live" бе първото турне на певеца, което се състоя през далечната 1991г.

Малко преди да съобщи за сценичното си завръщане Джордж написа в страницата си в Туитър: „Добре, пригответе се хора, в сряда ще обявя датите от турнето си. Това събитие ще е по-различно от „ 25 Live"... като начало отслабнах с 15 фунта (7,5 кг) и мисля да съм гол, за да покажа младежкото си тяло! Вероятно ще бъдете щастливи да чуете, че промених мнението си и ще посетя много места, за да имате шанса да присъствате на шоуто", бяха думите на певеца да се надяваме с нотка хумор, откъм частта за разголването му!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари