IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън иска да е най-добрият целувач

12 май 2011 06 23

Актьорът чака третата си награда за "най-добра целувка"...дали ще я получи?

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Робърт Патинсън усилено тренира с половинката си Кристен Стюарт, за да спечели тазгодишното отличие за „най-добра целувка" на наградите на MTV. Актьорът споделил, че ще бъде ужасен, ако именно той не е призьор в конкретната категория.

Запитан какво ще стане , ако не спечели, Патинсън отвърнал: „Не знам. Имам предвид...аз я спечелих три пъти! Не бяха ли три? Малко е плашещо ако изведнъж спра да я получавам. О, Боже! ".

Екранната му половинка Кристен, която го съпътства и в живота, също е имала номинации в тази категория, но интересното е, че става въпрос за целувка с друг мъж - върколака Тайлър Лутнър в частта „Затъмнение".

Този път обаче конкуренцията в тази категория ще е жестока, защото там се е наместила и лесбийската целувка между Мила Кунис и Натали Портман в „Черният лебед", също така и друга романтична филмова двойка от „Хари Потър" - Даниел Радклиф и Ема Уотсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари