IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бар и Лео скъсаха...вече официално

12 май 2011 12 50

Моделът остава сингъл, проблемът бил отново в кариерите на двамата

Снимка: GQ

Снимка: GQ

В Холивуд началото и раздялата в една връзка става със скоростта на светлината. Тъкмо се разнесе мълвата, че някоя двойка се е загаджила и не след дълго, вече се жени. Същото важи и за раздялата. Докато медиите даваха предположения за Бар Рафели и Леонардо Ди Каприо, ето , че седмица по-късно и те самите си признаха.

„Те си останаха приятели и все още си говорят. Просто пораснаха и пътищата им се разделиха. Никой не е готов да се установи, а държат на кариерата си, която ги дърпа в различни посоки", разкрил източник пред американска медиа.

Най-дългата раздяла на двойката до момента е била през 2009г., когато не се виждаха в продължение на 6 месеца. Леонардо многократно е повтарял, че не мисли да се жени, виждайки как хората покрай него се разделят.

Бар пък си остава една от най-желаните жени на планетата и не вярваме дълго да търси заместник на актьора. Дрзките фотосесии й печелят непрекъснато фенове, а кориците по списанията не оставят никого да я забрави и за час.

В майския брой на италианския GQ тя лъсна по военна униформа, а в юнския на немското издание ще я гледаме като сексапилна рокерка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари