IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гага била несигурна в секса

17 май 2011 06 48

Певицата не се обичала достатъчно и затова и сексът не струвал

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Поп чудото Лейди Гага била доста неуверена в леглото и не се наслаждавала на секса. Певицата, която наскоро скъса с гаджето си Люк Карл се чувствала неуверена, докато правела любов, защото не познавала себе си добре и не се обичала достатъчно, че да може да дава любов.

Едва наскоро тя започнала да изпитва някакво удоволствие от акта. Пред американски сайт тя споделила: „Бях доста несигурна в себе си дълго време. Не знаех как да се почувствам комфортно доскоро и едва тогава в действителност започнах да изпитвам удоволствие от секса. Говорих със сестра ми затова как трябва първо да обичам себе си достатъчно, за да мога да давам любов и на други".

В миналото Гага се бе обявила за бисексуална и защитаваше правата на хомосексуалистите. Също така тя беше признала, че е предубедена относно секса.

„Имам странни предубеждения относно секса. Ако спиш с някого, който не те обича, си е чиста загуба на енергия. Мисля, че като спиш безразборно с различни мъже ей така заради акта, те взимат нещо от теб, затова е важно да се прави любов", било заключението на Лейди Гага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари