IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън и Кристeн Стюарт пред раздяла

17 май 2011 11 11

Поредната двойка в Холивуд търпи драма в личния живот заради работата

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Двете звезди от сагата „Здрач" Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, които имат романтична връзка в живота, са на път да прекратят интимните си взаимоотношения.

За актьорите е много трудно да имат връзки, тъй като времето вечно не им достига и разстоянията покрай ангажиментите им се превръщат в дистанция и в личния им живот. Такъв е случаят и с тези двама хубавци.

„Вероятно Роб скоро вече ще е необвързан. Той обича Кристен, но казва, че прекарват много малко време заедно. Тя иска голяма, готическа сватба в замък, а той още не иска да се жени. Патинсън усеща, че отношенията им в момента са много трудни – понякога Кристен иска да гледа филм или просто да слуша Боб Дилън. Тяхното ежедневие ги поставя в ситуация, в която все по-рядко се виждат и се образува една дистанция помежду им", споделил източник пред сп. „Closer".

Дори сега двамата са на стотици километри един от друг – Стюарт е във Великобритания заради подготовката на лентата „Снежанка и ловецът", а пък Роб е в Канада заради новия си филм „Cosmopolis".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари