IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейство Флинстоун се завръща

18 май 2011 06 00

Сериалът, с който израснаха няколко поколения, се завръща с модерна визия

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

"Семейство Флинтстоун" се завръща в телевизията. Забваното детско ще се появи в нов, модерен облик, благодарение на Сет Макфарлейн - създателят на анимационната поредица.

"Първият анимационен герой, който нарисувах на 2-годишна възраст, беше Фред Флинтстоун. Така че ми се струва уместно събитията да направят пълен кръг и да продуцирам най-новото превъплъщение на тази велика поредица. Освен това мисля, че Америка е готова за анимационна комедия за пълен и глупав мъж, чиято съпруга е твърде добра за него", се казва в изявлението, направено от Сет Макфарлейн.

В новата версия на сериала, лицата остават същите, ала животът им е модернизиран. Фред Флинстоун и Барни Ръбъл отново ще разсмиват малки и големи, но този път в по-съвременен вариант.

Оригиналният анимационен сериал "Семейство Флинтстоун" за излиза на бял свят през 60-те години на миналия век. Освен анимацията са създадени и няколко игрални версии, както и видеоигри.

(БТА)

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари