IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите се сбогуваха с Опра

18 май 2011 09 37

В едно от последните си предавания на живо Опра събра десетки хиляди фенове и половин Холивуд

Снимка:Getty Images/ Guliver

Снимка:Getty Images/ Guliver

Опра Уинфри доказа, че е обичана и почитана, като събра куп звезди и над 20 000 фена в пряко шоу на второто и третото от финалните си три предавания. То се проведе в център в Чикаго и първият час като водещ я замести актьорът Том Ханкс.

Уважение й засвидетелства с присъствието си и Том Круз, който е един от най-канените гости през годините в „Шоуто на Опра Уинфри". Мадона пристъпи гордо на сцената и се обърна към успешната дама с думите: „Изглеждаш ослепително. Милиони хора се вдъхновиха от Опра, аз съм една от тях...Тя е самоуверена жена, която стои на върха в бранша си цели 25 години и все още умее да „рита задници".

По няколко думи за кариерата на Опра казаха и младата актриса Дакота Фанинг, Даян Сойер, Холи Бери, Куин Латифа и Кейти Холмс. Семейство Круз анонсира появата на Раскал Флетс, който изпълни в чест на водещата песента "I Won't Let You Go" („Няма да те пусна").

Като водещи се пробваха Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит. Майкъл Джордан бе най-аплодираният гост, а друга баскетболна звезда – Джейми Фокс – изпълни с помощта на Стиви Уондър песента "Isn't She Lovely" („Не е ли прекрасна").

Изненадваща беше появата на съпругата на Арнолд Шварценегер – Мария Шивер, която в момента изживява доста труден момент, покрай раздялата с бившия губернатор и откритието, че има 10-годишно извънбрачно дете. Тя каза на Опра: „Повече от 30 години ти ми даде едно прекрасно приятелство, даде ми любов, подкрепа, мъдрост и много истина".

Алиша Кийс, Арета Франклин и още куп други звезди показаха на тъмнокожата водеща колко е обичана и ценена.

„Не съм очаквала нещо подобно. Благодаря ви, че ме отведохте на място, което минава всички граници на радостта и удоволствието", изрече в умиление Уинфри.

Заснетите последни предавания ще се излъчат на 23-ти, 24-ти и 25-ти май

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари