IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис стартира шоу, ще говори за любовта и за живота

19 май 2011 06 19

Блондинката ще разказва на зрителите какво се случва с нея всеки един момент

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Богатата наследница Парис Хилтън подготвя свое шоу, в което ще представя света според личните си разбирания. То ще стартира през юни с името „Светът според Парис" („The World According to Paris").

30-годишната блондинка в момента е обвързана с притежателя на нощни клубове Сай Уейтс и не спира да повтаря колко е щастлива. Все още дата за сватба няма, но ако нещо се промени в плановете им зрителите на предаването й веднага ще разберат.

„Толкова сме щастливи. Заедно сме от половин година и ще видим какво ще стане. Но шоуто ще покаже всичко, което се случва покрай мен", разказала Хилтън . Парис допълва, че тя черпи вдъхновение от семейството и приятелите си .

Пред уебсайта „ Hollyscoop" Парис разказала: „Ние не ценим живота достатъчно. Имам прекрасни приятели, невероятно гадже и най-доброто семейство. Възхищавам се на отношенията на родителите ми. И според мен е прекрасно, че са влюбени един в друг след толкова много години, откакто майка ми е била на 15 г.".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари