IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шварценегер замрази кариерата си

20 май 2011 06 37

Актьорът ще се концетрира върху проблемите в личния си живот, кариерата остава на заден план

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Актьорът Арнолд Шварценегер е решил да се концентрира върху проблемите в личния си живот и за момента е отказал да работи по всякакви филмови проекти. Бившият губернатор се раздели със съпругата си след 25-годишен брак, заради неговото извънбрачно, тайно дете от домашна прислужница на семейството.

Говорителят на звездата официално е помолил продуцентите да не се ангажират с Арни. „По изрично желание на Арнолд Шварценегер помолихме всички хора от филмовия бизнес, с които в момента е задвижил някакви проекти, да ги замразят временно. Шварценегер ще се концентрира върху личния си живот и не е готов в момента да се впише в работния процес. Това важи и за филмите „Cry Macho" , продължението на "Terminator" и други проекти, които в момента се дискутират. Преговорите ще продължат, когато губернаторът реши", е пишело в изявлението към кино индустрията.

Основният проблем на 63-годишният актьор е как да омилостиви съпругата си Мария Шивер и да се опита да измоли прошка от децата си. „Мария отдавна подозираше нещо и даже питаше домашната прислужница. Накрая тя призна и Мария отиде при Арнолд, който потвърди.", докладвал източник пред сайта „RadarOnline.com".

Arnold Schwarzenegger
Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари