IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба ражда под хипноза

20 май 2011 12 46

Актрисата ходела на специални курсове за концентрация и релакс преди раждане

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Красивата актриса Джесика Алба е бременна с второто си дете. Наскоро тя призна, че преди да роди първото е изпаднала в голяма паника. „Много се страхувах и непрекъснато си мислех: Какво ще стане ако се паникьосам? Ами ако превъртя и не зная какво правя?", спомня си актрисата.

Тя обаче се е мобилизирала и е намерила решение как да се справи с емоциите в повече. Алба се е записала на курсове по самохипноза, които помагат на родилката да се владее. Методиката се нарича „хипнораждане" и според Джесика е силно ефикасна. Преподавател е американката Мари Морфан, а курсовете се практикуват по света от 20 години.

Актрисата трябва да роди през септември, а дотогава има достатъчно време да си почине. Макар че дъщеря й вече е на 3 години и изисква сериозно внимание. „Иска непрекъснато да я нося. Особено сега, когато коремът ми постоянно расте", оплакала се Алба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари