IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

58-годишна президентска щерка се съблича за сп. More

22 май 2011 11 49

Пати Дейвис разказва как се е преборила с анорексията и кокаина, за да изглежда в перфектната форма, в каквато е в момента

Сп. "More"

Сп. "More"

Този месец сп. "More" излиза с много интересна фотосесия. Вътре е 58-годишната дъщеря на един от бившите президенти на Америка Роналд Рейгън. Тя съблича всичките си дрехи, без комплекси от възрастта или от името си.

Пати Дейвис не за пръв път позира гола. Когато е на 42 г. тя се съблича и зa мъжката библия "Playboy".

"Бях на 15 , когато открих едни хапченца- амфетамини, които ми помагаха да съм слаба и да имам енергия. През годините с тях си лекувах и душата, после минах на кокаин. И когато бях на 20 , вече имах сериозни проблеми. Тялото ми беше изтощено, мускулите ми едва се виждаха и бяха атрофирали.

Рискувах всичко през пубертета - здравето, дори живота си... С времето се научих да уважавам тялото си. Научих се да заставам пред огледалото и да се вглеждам в себе си, отчитайки разликата – годините тренировка, хилядите мили тичане, дистанцията между силната жена, която съм в момента и онова слабо, изтощено момиче, което бях тогава", разказва Пати перипетиите си, докато се превърне в това, което е сега.

Ставайки въпрос за пластичната хирургия Дейвис е категорична: "Нямам пластични операции, освен една. На 50г. си направих лифтинг. И след това нещо се случи и частта около врата ми увисна и се наложи отново да я коригирам. Няма причина да не харесвам това, което виждам в огледалото. Това е първото, което човек вижда сутрин и да си мие на тъмно зъбите е доста глупаво", допълва знаменитата щерка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари