IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовницата на Шварценегер е наела адвокати

24 май 2011 10 11

Патриция Баена е наела юристи, който да защитават интересите и в случай на съдебен спор с Шварценегер

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Домашната помощница, която роди дете на Арнолд Шварценегер и разби 25-годишния му брак вече се е свързала с адвокати. Патриция Баена се е консултирала с реномираната адвокатска фирма "Jacobson, Russell, Saltz & Fingerman", която да защитава интересите й. В момента някакви конкретни планове за съдебни разпри с бившия губернатор няма.

Едва преди няколко седмици стана ясно за десетгодишната афера на актьора с помощницата. От отношенията им се е родило дете, което се казва Пати и е отгледано от Баена.

След разкритието съпругата на Арнолд Мария Шивер се изнесе от семейната им къща. "Мария никога не е предполагала, че Пати има нещо общо с нейния мъж. Но други не бяха толкова сигурни", разказват близки до семейството.

За какво са адвокати на Патриция и дали тя ще се бори детето й да има равни права с тези от законния брак на Шварценегер ще се разбере скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари