IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

People плаща милион долара за сватбата на Кардашян

14 юни 2011 06 00

Звездата прибира една трета от сумата, още няма дата и място на сватбата

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Ким Кардашян се уреди за сватбата като продаде ексклузивните корици за годежа и церемонията си на сп. „People". Според американски сайт риалити звездата се е спазарила за един милион долара.

Миналия месец Ким се сгоди за Крис Хъмфрис и „People" й платиха вече 300 000 долара, преди да стигнат до крайната уговорка, която възлиза за над един милион. Редакторите обаче са леко загрижени, че инвестицията им няма да се възвърне. Източник разкри техните опасения: „Корицата с годежа на Ким се продаде доста добре, но не оправда съвсем очакванията на екипа. Над милион копия се разграбиха, което е добре, но можеше и повече. А когато влагаш такава сума само в корицата, определено имаш доста високи очаквания".

Според някои редактори в бранша хипотетичната изневяра на Кардашян е сринала репутацията на двойката и може да намали интереса на читателите. Другият проблем е, че все още няма конкретна дата и място на сватбата и медиите се пазарят на сляпо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари