IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рекорд в Twitter за бременността на Бийонсе

31 август 2011 08 15

Близо 9 хил. съобщения в секунда провокира бебето на певицата

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

След като по време на церемонията по раздаването на музикалните видеонагради на MTV попдивата Бийонсе показа с недвусмислен жест, че чака бебе, потребителите в Twitter реагираха с лавина от коментари и благопожелания.

От базираната в Сан Франциско уебкомпания дадоха и конкретно измерение в цифри – 8868 съобщения в секунда, посочва Франс прес.

Така бременността на 29-годишната певица постави рекорд. Новината за чаканото първо дете на Бийонсе и съпруга й Джей Зи (41 год.) остави далеч зад себе си досегашния рекордьор – финала на Световното първенство по футбол за жени, спечелен от аутсайдера Япония срещу Съединените щати. Тогава се стигна до 7196 съобщения в секунда, пускани в социалната мрежа

Друг футболен мач, но този път при мъжете, се нарежда в новия топ 3 - по 7166 съобщения в секунда валяха в Twitter след загубата на Бразилия от Парагвай в четвъртфинал на Копа Америка.

Сред останалите събития, предизвикали огромен интерес са Нова година в Токио (6 939 съобщения на секунда), убийството на Осама бин Ладен (над 5 000), опустошителното земетресение в Япония (5 530) и сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън (3 966).

Средно над 200 милиона съобщения на ден се пускат в Twitter през тази година. Това е с близо 135 милиона повече в сравнение с 2010 г.

Още новини четете в dnes.bg.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари