IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Уинслет най-накрая е в мир с външността си

3 април 2012 12 49

Днес звездата се харесва повече от всякога

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кейт Уинслет най-накрая е доволна от външността си, призна самата тя пред вестник „The Independent". Британската актриса, която през годините ту отслабваше, ту напълняваше, споделя, че е трябвало да стане на 36 години, за да започне да харесва, начина по който изглежда.

"Предпочитам сегашната си визия много повече, от тази, която имах на 21 години. Когато си на 20 години си мислиш, че на 36 ще си цялата в бръчки, но се оказва, че с възрастта започваш да се харесваш и приемаш много повече."

Тези дни, във връзка с излизането на „Титаник" в 3D вариант, красивата Уинслет се пошегува, че по времето на снимките на хита тя е била по-дебела, а Леонардо ДиКаприо – по-слаб.

Може би високото самочувствие на Кейт в последно време се дължи и на новия й любим – племеникът на милиардера Ричард Брансън - Нед Абел Смит, известен като Нед Рокендрол. Той е един от директорите на компанията „Върджин Галактик".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари