IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гага се събра с Тайлър

5 юни 2012 06 24

Този път ще се постараят повече да съхранят връзката си

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Лейди Гага не издържа дълго далеч от гаджето си Тайлър Кини и отново се събраха. Преди по-малко от месец звездата реши да прекрати отношенията си с актьора от „Дневниците на вампира", защото покрай световното си турне е прекалено заета и няма много време за него.

Очевидно любовта им е по-силна от времето и пространството и те са възобновили отношенията си. 30-годишният хубавец е последвал любимата си в Тайланд и след това в Сингапур.

„Те със сигурност са се събрали отново. Държаха си ръцете и бяха много сладки заедно. Хора са ги видели да се целуват до асансьора в хотела", разкри източник пред Us Weekly.

Информаторът е убеден, че този път ще се постараят повече във връзката си, за да проработи. „Ще опитат по-старателно. На Гага много ѝ липсваше", разкри той.

Близки до певицата издават, че тя много държи на Кини и дори след официалното им скъсване, са продължили да поддържат връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари