IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейкън иска да го признаят за баща на две хлапета

10 септември 2012 14 22

Настоява да плаща издръжка на майките им

Ейкън, Снимка: Reuters

Ейкън, Снимка: Reuters

Звездите често стават жертви на меркантилни жени, които им приписват деца и са готови дори да се борят в съда. Подобна новина за някой актьор или певец, около когото се заформя скандал, не би изненадала никого. Когато обаче той иска да получи бащинство, вече е почти похвално.

Певецът Ейкън настоява официално да бъде признат за баща на още две деца, които са родени в периода 1999-2001 година. Изпълнителят на хита "Smack That" до момента има шест признати наследника. Последният от които му се роди през 2009 г, от Сюзън Овори от Уганда, с която се запозна по време на турнето си в Африка, пише сайта TMZ.

Ейкън обаче иска да плаща издръжка на още два малчугана, които е сигурен, че са негови деца. Той е подал документи в съд в Джорджия, САЩ. Желанието на певеца е да получи съвместно попечителство и правото да плаща детска издръжка. Самоличността на майките на момчетата не се разкрива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари