IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Майли Сайръс не ѝ дава да се омъжва

3 април 2013 10 55

Кънтри звездата Били Рей Сайръс смята, че Лиъм Хемсуърт използва дъщеря му

Бащата и дъщерята не са се появявали заедно от времето на сериала "Хана Монтана"; Снимка: Getty Images

Бащата и дъщерята не са се появявали заедно от времето на сериала "Хана Монтана"; Снимка: Getty Images

Бащата на Майли Сайръс - Били Рей Сайръс определено не иска тя да се омъжва толкова млада за годеника си Лиъм Хемсуърт.

Били Рей, който е известен кънтри певец, смята че Майли трябва да отмени сватбата си с горещия австралийски актьор, особено след твърденията в медиите, че той ѝ е изневерил с актрисата Дженюъри Джоунс.

"Били Рей може да прочете написаното на стената. На него му дойде до гуша от непочтителния начин, по който Лиъм третира Майли. Той постоянно флиртува с други жени и то пред нея", казва източник, близък до семейство Сайръс.

"Били Рей винаги е имал резерви относно Лиъм. Още от началото смяташе, че той използва Майли, която е по-голяма звезда от него, за да стане и той популярен в САЩ. А това постепенно започна да се случва, той се усети по-силен и го показва на Майли с поведението си, че един вид може и без нея."

Според източникът Били Рей щял да бойкотира сватбата, като не отиде на нея, ако изобщо тя се състои някога. Вероятно знаете, че между звездата на Дисни и братът на Крис Хемсуърт нещата не са съвсем гладки и не се знае дали връзката има ще издържи на бурите.

"Били Рей не иска да стои и да гледа как разбиват сърцето на Майли. Той се моли тя да приеме  съветите му, преди да е станало твърде късно", допълва източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари