IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп и Амбър Хърд имат сериозна връзка

2 май 2013 05 59

Двамата не афишират любовта си само заради Ванеса Паради

Джони и Амбър; Снимка: Reuters

Джони и Амбър; Снимка: Reuters

Според приятели на Джони Деп той и актрисата Амбър Хърд всъщност имат много сериозна и стабилна връзка от близо година, но странят от медийното внимание като респект към експоловинката на звездата – Ванеса Паради.

Двамата бяха разкрити преди няколко дни, след като се появиха хванати за ръце, на концерта на „Ролинг Стоунс” в Лос Анджелис. Цялата тази дискретност около техните отношения се дължи на желанието на Джони покаже уважение към бившата си половинка - Ванеса Паради.

"Джони и Амбър започнаха да се срещат веднага след като той се раздели официално с Ванеса миналото лято, но искрите между тях пламтяха още през 2011 година, докато снимаха „Дневникът на едно пиянде", каза източник. "Първо Амбър се притесняваше от връзката им, защото не искаше да изглежда като любовница, но Джони я спечели като постоянно ѝ подаряваше подаръци”, допълва информаторът.

"Той й показа колко силни чувства изпитва към нея и в крайна сметка тя бавно се влюби в него.” Досега двамата криеха отношенията си като прекарваха значителна част от времето си заедно в дома на актьора в Сан Диего и в къщата му на Бахамските острови, далеч от папараците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари