IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ръсел Бранд се дрогирал от самота

14 януари 2014 14 00

Комикът описва усещането от наркотиците като „красиво“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Ръсел Бранд призна, че се е обърнал към наркотиците в момент на слабост и самота. Това е причината бившият съпруг на Кейти Пери да потъне в омагьосания кръг на дрога и пристрастеност.

Британският комик признава, че първия път, когато употребил хероин си помислил, че е „красиво“ и е продължил да взима наркотици, защото „не е могъл да се справи с живота си“, цитиран от FemaleFirst.co.uk.

Ръсел, който е трезвен и чист от 2003-та година насам, споделя, че когато е започнал да се дрогира, го е правил от липсата на разбиране към него.

Самотата и неспособността да се справи със собствения си живот са го тласнали към порока, но сега, когато е чист, признава, че това е най-доброто за него и семейството му. Говорейки за борбата с наркотиците и как тя се е отразила на близките му, той признава: „Животът на майка ми е много по-лесен сега.“

Комикът Ръсел Бранд беше женен за певицата Кейти Пери, но двойката се разведе в края на 2012 г. Те бяха заедно 14 месеца и след провала на брака им брюнетката дълго време страда и не се решаваше да започне връзка. След като вече не бяха семейство обаче те започнаха да си общуват и дори заформиха отново приятелство, което за малко не коства връзката на Кейти с Джон Майер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари